Skip to main content

Un scurt ghid pentru web design WordPress

In acest scurt ghid pentru web design in WordPress vom incerca sa va prezentam avantajele unui web design realizat pe binecunoscuta platforma WordPress.

P.S. Stiati ca peste 37% dintre site-urile Web sunt realizate pe platforma WordPress?

WordPress -ul, este una dintre cele mai populare și flexibile platforme din lume pentru crearea site-urilor web și gestionarea conținutului, sute de milioane de utilizatori profitând de instrumentele sale.

Este capabil să găzduiască site-uri de toate dimensiunile, de la bloguri de bază până la site-uri de comerț electronic cu trafic ridicat și nu numai, așa că iată o privire rapidă asupra modului în care este gestionat designul web în acest context pentru a ajuta începătorii să înceapă.

web design WordPress

Șabloanele sunt eficiente și adaptabile pentru a realiza un web design in WordPress

Unul dintre cele mai bune lucruri despre lucrul cu WordPress pentru a proiecta un site web este faptul că există literalmente mii de șabloane / teme pre-construite din care să alegi, ceea ce înseamnă că nu trebuie să pornești de la zero și în schimb poți încărca procesul prin alegerea unei teme existente. .

Șabloanele WordPress sunt eficiente și adaptabile

Acest lucru este chiar un mare atu, datorită faptului că aceste teme pot fi conectate și adaptate pentru a fi unice in aspectul site-ului dvs.

Cu ajutorul unei companii de proiectare Web Design precum imcreative.ro, convertirea șabloanelor și a temelor pentru a se potrivi nevoilor dvs. și a marca propria identitate pe site-ul dvs. va fi o treaba foarte usoara.

Pluginurile sunt versatile și extensibile

Următorul motiv excelent pentru a profita de WordPress atunci când  vreti  sa realizati un site web este faptul că puteți utiliza plugin-uri numeroase disponibile pentru aceasta platformă,  pentru a adăuga o serie de funcții diferite.

De exemplu, unul dintre cele mai populare pluginuri este Yoast, un plugin ceeste menit să îmbunătățească optimizarea motorului de căutare a site-ului dvs.  Acest lucru este deosebit de important dacă doriți să vă asigurați că paginile dvs. apar în partea de sus a SERP-urilor Google dar nu sunteți în totalitate sigur cum să obțineți acesta clasare in motorul de cautare de unul singur.

Un alt plugin de mare succes este WooCommerce, care este destinat spre a ajuta oamenii să realizeze web design pentru site-uri de tipul E-commerce in WordPress.

P.S. Stiati ca aproximativ un sfert din toate site-urile de comerț electronic utilizează WooCommerce, ceea ce vă poate oferi o indicație asupra impactului pe care îl are.

Printre miile de pluginuri veți găsi ce aveti nevoie pentru soluții de securitate,  servicii de performanță web, și chiar analitice, toate sunt bineînțeles testate și aprobate pentru a fi utilizate impreuna cu WordPress.

Efectuarea schimbărilor este simplă

Poate cel mai important atu pe care WordPress îl aduce la masă este ușurința de utilizare din perspectiva unui ne expert,. Deși puteți efectua adaptări majore, aprofundându-vă în programare web design sau chiar construind propriile șabloane și plugin-uri, platforma wordpress este potrivita pentru cei mai novici in ce priveste conceptul de design web, care sunt în căutarea unui serviciu care să le permită menținerea și actualizarea site-ului lor fără sa necesite de pregătire și educare in wordpress.

Acest lucru este util și din perspectiva SEO, pentru indexarea unui web site de catre motoarele de cautare, deoarece înseamnă că atunci când doriți să adăugați conținut pe site-ul dvs. puteți face din aproape orice locație, pe orice dispozitiv, fără a avea nevoie de acces direct la o componentă hardware sau la o anumită infrastructură de rețea.  În general, ar trebui să fie ușor de văzut de ce WordPress a fost ales de amatori și profesioniști deopotrivă pentru a-și îndeplini nevoile de design web și de găzduire, mai ales atunci când cursurile și tutorialele WordPress sunt atât de ușor disponibile online.

Daca esti in cautarea unei firme de Design Web pentru WordPress, la IMCreative, expertii nostri in  sunt gata sa te consilieze, pentru realizarea unui site de succes. Nu ezita sa ne contactezi!

Contacteaza-ne!

Pagini: 1 2

IM Creative Web Designe Angency

Author IM Creative Web Designe Angency

More posts by IM Creative Web Designe Angency

Leave a Reply

john@imcreative.ro